donderdag 19 mei 2011

Ik mag naar Herpen en naar mijn nieuwe huis

Ja een spannende dag vandaag. Vandaag ben ik aangekomen in mijn nieuwe huis. Ook mijn broertjes en zusjes hebben een nieuwe woning gekregen. Ik ging met de auto mee en vond het eerst een beetje spannend maar al gauw viel ik op schoot in slaap, ik was ook zo moe van al het spelen en alle aandacht in Herpen.

Bij mijn nieuwe baas in Herpen

Eenmaal in mijn nieuwe huis wilde ik snel de omgeving verkennen. Buiten in de tuin spelen vond ik het leukst.Nadat ik een half uurtje gespeeld had vond ik het wel weer welletjes en ik viel aan de voeten van mijn baas in slaap. Ik denk dat we wel een goed team zijn.


Leuk spelen in de tuin.



zondag 15 mei 2011

Geboorte

Ja dat was even een verrassing ik was al zo'n 6 weken oud toen mijn a.s. baasje hoorde dat er een hondje voor hem was. Ik hoop dat hij dat heel fijn vond ik wist natuurlijk nog niet dat ik voorbestemd was om een belangrijke taak te krijgen Ik was nog lekker in mijn warme nest bij bij de fokker.

Woukje met haar 6 puppies.

Ik dacht alleen maar aan mijn moeder,mijn broertjes en zusjes en aan groeien. Daarvoor moest ik goed eten en dat smaakte voortreffelijk bij mijn moeder, Woukje. Dus ik weet nog helemaal niet dat ik 19 mei naar de stichting hulphond ga in Herpen en daar mee mag met mijn nieuwe baasjes voor 1 jaar, Willem en Conny. Zij weten het wel en vinden het hartstikkke spannend.