woensdag 22 juni 2011

gelukkig weer beter

Hallo trouwe volgers,
Even bijpraten, nee het ging niet goed met mij, het bleef maar komen en ik kon er niets aan doen. Mijn baasjes vonden het wel genoeg en gingen maar weer eens de dierenarts bellen en ja hoor ik moest er weer aan geloven. Na onderzoek bleek dat er gelukkig geen verkeerde beestjes in mijn darmen zaten maar het baasje kreeg toch een doosje pilletjes mee. 2 moest ik er per dag een week lang en... nu gaat het goed!!!! Gelukkig maar. Mijn bench is nu 's morgens schoon en dat is fijn !! Hoef ik niet meer helemaal gewassen te worden....alhoewel dat vond ik ook wel lekker. 

Doordat  ik nu behalve een enkel, enkel ongelukje zindelijk ben mocht ik ook mee naar de winkel. daar was van alles te beleven. B.v. een deur die zomaar open ging, en een wagentje wat rammelde, ik dacht:, als ik in die wielen bijt zal het wel ophouden met herrie maken,, maar dat lukte niet.
Het was wel een heel moeilijke werkopdracht voor mij want in die winkel lagen allemaal hondenspullen en ook eten, er stond zelfs een bakje brokjes en een bakje water : "pitstop voor de hond`. Jammer dat mijn baasjes het eerder zagen dan ik anders had ik die bak mooi helemaal leeg kunnen eten.
Ik had het wel goed gedaan hoor, kijk maar.

knap he??
 
Ze wisten in die winkel wel goed dat ik aan het werk was met mijn dekje aan. Dat is wel fijn, hoeven we het niet steeds uit te leggen. Ik kijk al weer uit naar de volgende week.