woensdag 15 juni 2011

Beetje ziek

Deze week waren mijn baasjes een beetje bezorgd over mij. Steeds als ik pipi (in dit geval grote boodschap) gedaan had gingen ze kijken en ze keken eigenlijk niet zo tevreden ik vond het ook niet zo fijn want het deed een beetje zeer. Ik voelde wel dat er iets ging gebeuren maar vaak begreep mijn baas niet wat ik wilde zeggen en dan deed ik het maar waar ik stond. Meestal liep ik wel naar de deur maar die was niet open anders was ik natuurlijk wel naar buiten gegaan. 's Nachts als ik in mijn bench zat was het al helemaal onmogelijk om naar buiten te gaan. Ik vind het ook wel vies in mijn bench dus ging ik mijn baasjes maar waarschuwen, zo merkten ze dat ik al heel hard kan blaffen en dan gingen ze wel met mij naar buiten gelukkig want anders was ik waarschijnlijk geklapt, 5 x in 2 uur is denk ik ook wat vaak .Ik was wel vrolijk hoor en ik kon ook wel spelen maar ze gingen toch met mij naar een man met een witte jas aan die iets achter in mijn bips stopte. Au! dat deed pijn (was natuurlijk schraal), Hij  kneep in mijn buik en maakte mijn bek open..Daarna gaf hij mijn baasjes iets mee in een tube en een grote zak voer en zei dat ik daar wel beter van zou worden. Nou ik hoop het maar dan kan ik 's nachts eindelijk doorslapen.

Die man weet echt niet wat lekker is want dat voer was een partij vies!!! Ik hoef het echt niet!


made by Hetty Ermers

Zie je wel, ik was actief genoeg. Mijn vrouwtje ging van links naar rechts en ik moest volgen dat kon ik  al goed!! Ik vond het ook heel leuk!
Ik ben ook voor het eerst in een bos geweest daar heb ik me  prima vermaakt, die brokjes interesseren me echt niet dus het serieus oefenen was moeilijk. Maar voor een "goed zo" doe ik het ook wel hoor. (soms)




Kiekeboe!
Die boom die in dat bos lag vond ik wel interessant. Maar hoe moest je daar nou overheen, onderdoor, omheen?? Ja hoor ik had het gevonden gewoon concours hippique!!!

Filmpje: