maandag 20 februari 2012

Kolya is dit weekend weer naar huis gegaan. Ik mis hem wel hoor hij was zo'n leuk speelkameraadje! Maar ja, het  kan niet altijd feest zijn en het baasje vindt het tijd om de duimschroeven weer eens aan  te draaien wat mijn training betreft.

Dat begon vandaag weer goed met carnaval. wat een drukte! We gingen naar Den Bosch,

daar waren heel veel mensen en ze zagen er allemaal heel vreemd uit. Ze maakten ook een hoop lawaai!


Overal was muziek met grote toeters en mensen die allemaal meehosten en rare bewegingen maakten. Ik vond het daar wel moeilijk. Er lag van alles op de grond. Ook glas en het baasje lette erg goed op of ik niet met mijn neus naar de grond ging. Af en toe zag ik eten liggen en dat zag er zo lekker uit dat ik weer vergat dat ik mijn neus omhoog moest houden. Maar het baasje was weer erg streng!  No way !! Dus ik heb me maar aangepast. en daar was Willem erg tevreden over.


Wij gingen eerst naar een plekje waar we goed naar de optocht konden kijken. Ik zat onder de tafel.
 Ik kon niets zien, dat was minder en ik moest ook erg nodig. Ja dat was een probleem we konden daar eigenlijk niet meer weg. Toen we toch weer op de markt waren moest ik zo nodig dat ik daar maar ben gaan zitten. maar wat erg vreemd was, ik zag dat mensen dat ook aan het doen waren. Niet zitten maar wel plassen, allemaal op straat tegen een schutting of zo. dat had ik nog nooit gezien, rare bedoening dat carnaval!