donderdag 26 mei 2011

Mijn roepnaam wordt Dylke

Ha!! Het gaat goed met mij. Ik vind het best leuk in Beek en Donk. Het is wel wat lastig dat ik Dylan heet en mijn baas Willem dus vanaf nu blijf ik wel Dylan heten maar noemen ze mij Dylke.Ik heb al zoveel meegemaakt! Er kwamen kinderen op bezoek, die vond ik wel een beetje wild, dat moest ik eens even rustig bekijken, daarna vond ik het wel leuk want je kunt  wel goed met kinderen spelen.

Toen ik hier aankwam bleek er nog een andere bewoner in het huis, die was nog kleiner dan ik en had hele lange oren, hij maakte een raar geluid als ik dichtbij kwam, dat maakte mij wel nieuwsgierig, kan je daar ook mee spelen?? Dat viel niet mee door de tralies.
Mijn baasjes moeten ook wel eens weg en ik mocht mee. Ik kan natuurlijk nog niet  zo ver lopen en daarom mocht ik op Conny's buik mee, daar zat ik lekker en ik kon alles goed in de gaten houden vanuit dit veilige plekje.



Jee het leven van een hulphond valt soms niet mee. Nadat Karin van de stichting hulphond geweest was moest ik allemaal moeilijke oefeningen gaan doen. Maar ik kan het al goed hoor. Ik leer het wel want als ik niet goed meeloop dan trekken ze me mee,(zachtjes) ze stoppen echt niet meer als ik dat leuk vind en als ik te hard loop dan stoppen ze juist wel en wachten tot ik niet meer trek, maar dat snap ik best al wel hoor, alleen wil ik soms zo graag naar huis dat ik het weer vergeet
.

Spelen vind ik toch het allerleukste en soms vind de baas  dat ook leuk en soms niet. Als ik in de plantjes ga liggen bijvoorbeeld dan gaat hij opeens proberen mij daaruit te halen soms vind ik dat een leuk spelletje dan ga ik weer lekker in die plantjes liggen en dan haalt hij mij er weer uit. Het is ook leuk om dan weer in andere plantjes te gaan liggen maar dat wil hij kennelijk ook niet. Soms doe ik net of ik niet weet dat dat niet mag. maar dat is niet altijd verstandig!


Laatst was ik in de tuin aan het spelen en vond ik daar een heel  eng beest maar ik heb hem voor de baas gevangen en nou doet hij niets meer. Ze zeiden dat hij Dino heette maar ik heb hem lekker verslagen daar hebben ze mooi geen last meer van.