zondag 18 september 2011

kanjer van GOUD!!

Het baasje en het vrouwtje zijn zo trots op mij!!! Ik vorder ook goed met de oefeningen. Dat andere honden verhaal is nu hoofdzaak in mijn training. Alhoewel ik dat trainen erg moeilijk vind is het spelen achteraf toch wel erg leuk! Neem nou de collectieve les in Herpen. Ik wilde Karin laten zien hoe goed ik het al kon en dat lukte al aardig, toen mochten we los en begint het baasje mij te roepen! Ja daaaag ik heb nu even andere dingen te doen hoor, ik mag ook nooit iets! Het leven van een hulphond is maar zwaar maar ook erg leuk want ik vind het natuurlijk wel erg fijn als Willem zo trots op mij is als ik het goed heb gedaan! Ik begrijp nou eenmaal niet altijd wat hij bedoelt en soms ruiken die andere honden nou eenmaal lekkerder dan mijn baas. En jij gaat toch ook je neus achterna zeg nou zelf. Dus het is erg verstandig van Willem als hij hele lekkere dingen in zijn zak stopt, dan blijf ik wel bij hem!
Toen mocht ik oefenen met Wannes,dat is zeg maar mijn soort van neefje in de mensenwereld. Ra, ra wie is Wannes??
Hier volgt een foto:

is het geen kanjer?
Wannes wilde wel spelen, maar dat ging zo maar niet. Eerst gingen we samen wandelen, nou dat is saai moesten we naast elkaar lopen en we mochten niet eens aan elkaar ruiken. Maar Willem en Stijn (baasje van Wannes) hadden veel lekkere dingen dus mijn neus had het druk met andere dingen.
Toen al dat lekkers op was en Willem en Stijn heel trots op ons waren mochten we spelen in de tuin bij Wannes, een echte speeltuin daar! Toen kwam de volgende oefening: samen in huis vlak bij elkaar liggen en allebei rustig zijn.
Resultaat: allebei geslaagd met lof!! Het bewijs staat op de film!!
Ik wil dus echt graag een kanjer van goud worden!!