zaterdag 22 oktober 2011

We kunnen het al veel beter samen.


We kunnen het al heel goed samen hoor, Ginny en ik. Wij gaan nu wel vaker samen trainen dat had ik al verteld en nu ken ik Ginny al een beetje het is een heel lief hondje maar nog een beetje klein. Maar ze kan het ook al best goed.Ik vind tenminste van wel. Onze baasjes zijn niet zo snel tevreden, wij (Ginny en ik) vinden het wat sneller goed. We hebben een goed trainingsplekje op het schoolplein, daar was Ginny nog nooit geweest dus heb ik haar maar even uitgelegd wat de bedoeling was, voor zover die baas van haar er niet steeds tussen kwam.  Willem wil graag dat ik niet op andere honden let maar steeds maar naar hem blijf kijken. Als er leverworst in die tube zit wil ik dat nog wel eens doen als het niet te lang duurt. Het was heel gezellig op het schoolplein. Onze vrouwtjes heten Gonny en Conny, je echt!!! Hoe moeten wij honden nu weten wie van de twee  ze bedoelen. Het klinkt net als Willem en Dylan veel te veel hetzelfde! Ik stel voor om een van de twee maar om te dopen! Gonny en Conny dus,  vielen van de ene verbazing in de andere toen ze ons zo prachtig down zagen en niet naar elkaar kijken en.... en.....  en 





Bekijk ook onze video

Dit vond ik echt een wereldprestatie en ook van mijn vriendinnetje Ginny. Zet 'm op Gin!! Wij gaan dat samen leren!
Zaterdag vond ik dat ik wel weer goed mijn best had gedaan en dacht ik nou heb ik er niet zo'n zin. Baaldag geloof ik!! Maar wel heb ik fijn met Wannes gespeeld.

Maandag moet ik naar de blaftraining. Ik weet niet wat ik daar moet gaan doen hoor want blaffen kan ik juist al heel goed. Ik zie wel misschien komt Ginny ook! En dat is ook heel leuk: Mirna gaat met ons mee!