dinsdag 3 januari 2012

Gelukkig Nieuwjaar!

Ik begin deze keer met iedereen een Gelukkig Nieuwjaar toe te wensen. Dat het voor iedereen maar een geweldig jaar mag worden. Ik hoop dat er weer veel hulphondjes hun weg naar een nieuw baaasje zullen vinden zodat er weer geweldige teams kunnen worden gemaakt! Succes!


Het was een mooie week. Eerst Kerst en naar Maastricht en toen ook nog die laatste dag van het jaar. Veel herrie en knallen. Daar geef ik niets om hoor! Willem dacht dat ik misschien wel bang zou zijn. Nou, dat was ik helemaal niet. Je hoeft toch ook niet bang te zijn. Ik ben lekker binnen en zij zijn buiten dus niets te vrezen, toch? 

Omdat ze buiten zo aan het knallen waren gingen wij naar het bos! Dat vind ik natuurlijk nog leuker. daar kan ik lekker rennen want ik mag meestal wel een poosje los. Nou het was nat in het bos ...erg nat! Maar wel fijn!

Ik moet ook altijd oefeningen doen in het bos, dan ben ik net lekker aan het rennen en dan moet ik even terug komen. dat doe ik wel hoor want dan krijg ik ook iets lekkers. Soms loop ik in volle vaart weg en dan moet ik hard remmen, omdraaien en hup naar de baas. Dat is een leuk spelletje.


Op een kruising sta ik altijd even stil want ik moet natuurlijk wel weten welke kant ze opgaan. Ik wil ze niet kwijt raken. waar zou ik dan naar toe moeten? Ja ik hou ze wel in de gaten en weet je, als ik zo blijf staan krijg ik ook vaak iets lekkers. Daar wordt het nog leuker van en ga ik wel wat vaker stil staan en wachten.

In het bos zijn ook andere beesten, dat vind ik wel leuk! Eerst kwamen we een herdershond tegen, die wilde wel even spelen en daarna ja kijk maar eens goed, ik zat er ook gebiologeerd naar te kijken....een hele kudde koeien, zomaar in het bos. Daar wilde ik ook wel mee spelen maar dat vond de baas niet goed. Ik mocht er wel lang naar kijken.


Ja ik ga wel graag naar het bos. Eigenlijk is dat voor ons honden een feestje daardoor konden het Baasje en het vrouwtje 's avonds rustig een feestje vieren want ik was heel moe, ik vond het prima.

PROOST!