vrijdag 9 december 2011

Alle ballen zijn rond!

Deze week ging het allemaal over ballen, Grote ballen (tennis), kleine ballen(golf), kerstballen, en mijn hondeballetjes.
Met andere woorden ik ben ze kwijt! Het enige dat ik daar nog kan ontdekken is een rood litteken waar ik niet eens bij kan want ze hebben een kap op mijn hoofd gezet!


Ik zal bij het begin beginnen. Ik was samen thuis met Willem, niets bijzonders dat is zo vaak. Ik had nog steeds niets gegeten terwijl ik toch steeds ging vragen aan de baas.We gingen voorbereiden op een wandeling. He we pakken de auto, dat vind ik altijd leuk want vaak gaan we dan naar het bos. Niet deze keer dus! We gingen naar Millie, de dierenarts, die is erg lief hoor, ik krijg altijd koekjes van haar, ik ben daar vaker geweest. Maar deze keer was er echt niets aan! Willem ging weg en ik moest daar blijven. Ik denk ook dat ik daar geslapen heb, maar toen ik wakker werd....pffffffffff..
Mijn buik deed pijn, ik kon nauwelijks lopen, ik had een raar ding op mijn hoofd en ............mijn balletjes waren er niet meer! Zou ik die gaan missen??
Willem was weer terug gekomen gelukkig en hij nam mij weer mee naar huis.Ik liep met dat gekke ding op mijn kop overal tegenaan en lopen deed ook een beetje pijn. Mijn kussen lag gelukkig in de kamer en daar ben ik op gaan liggen en volgens mij heb ik de hele dag geslapen. Ik kreeg nog steeds geen eten maar dat hoefde ik ook niet meer!
Tegen de avond ben ik een beetje rond gaan lopen dat beviel niet toen heb ik de hele avond met mijn kop bij Conny op schoot gezeten. wat ben ik toch zielig!!!

Op schoot zielig toch?!

Vandaag gaat het al weer een stuk beter.En in huis zie ik overal ballen. Die waren er eerst niet of zou ik nou ineens overal ballen gaan zien??


overal ballen