vrijdag 19 augustus 2011

Weekend aan zee

Ja, 't is nog niet voorbij deze "mooie Zomer". We waren alweer op reis, deze keer naar de zee. Moest ik weer in een hotel slapen maar dat was geen probleem want dat kon ik al, als mijn hondenhotel maar mee was.

mijn hotel uitgevouwen

 

mijn hotel opgevouwen


Kijk zo kan ik altijd mee en op reis zit ik veilig in de auto, lekker slapen dus.

Strand en zee dat is wel erg leuk, ik had nog nooit zand aan mijn pootjes gevoeld, dat is raar, daar zak je helemaal in weg! Je moet veel meer moeite doen om te lopen en daardoor was ik gauw moe. Maar voor dat het zover was mocht ik fijn spelen! Met zand, met het baasje en het vrouwtje en jaaaa...ook met andere honden kijk maar eens naar het filmpje. Karin, onze puppytrainster van hulphond had al met mij geoefend om andere honden gewoon voorbij te lopen. Wat ik wel heel moeilijk vind is: soms mag ik spelen maar heel vaak moet ik die andere honden negeren, alsof ze er niet zijn. Het baasje houdt dan wel iets lekkers voor mijn neus maar wie heeft er nou honger als er zo'n leuk speelkameraadje langs loopt???  En aan het strand waren er genoeg! Ik heb dus veel kunnen oefenen en het gaat echt al een beetje beter!.

ontbijt in het hotel

Daar gaan we dan!
We gingen ook een keer naar Amsterdam met de draagvleugelboot die gaat wel 65 km per uur! Dat is socialiseren! Daar durfde ik ook best in. Maar,daar in Amsterdam!! Wat een rare stad is dat! Op de dam staan allemaal raar uitgedoste figuren en er waren wel duizend duiven. Ik ben niet voor niets een jachthond, die wilde ik wel vangen. dat mocht niet en ik moest er rustig naar blijven kijken. het filmpje spreekt voor zich, veel plezier ermee!!

klik hier voor het filmpje  of op de foto rechts van de pagina.

donderdag 18 augustus 2011

Link naar de site van hulphond

Wij bloggen nu ook voor hulphond op hun site. Daar staat nu een leuk filmpje.  Klik op deze link en laat ons weten wat je ervan vind!! Thanks.
Blog op hulphond