zondag 4 september 2011

Uit logeren en Brabantse Ballonfeesten

Even niets van mij gehoord maar ja dat kan ook niet als ze mij uit logeren sturen. Jawel ze hadden zeker geen tijd meer voor mij en dus moest ik weg, naar Veghel. maar ik had het heel leuk hoor.Er waren daar nog veel meer beestjes. Een hulphond die was afgekeurd en die mocht blijven, een hulphond van 10 maanden, die wist het wel al een beetje beter maar ik heb nog even tijd! Ze hadden ook nog 3 katten en konijnen. En niet te vergeten natuurlijk, ook 3 kinderen. Dat was genieten! Toen het baasje en het vrouwtje mij kwamen halen had ik het zo druk met spelen dat ik het niet eens in de gaten had. Natuurlijk wel toen ik even moest rusten, toen ben ik wel even naar ze toe gegaan, maar daarna weer heel snel spelen, want anders halen ze ons uit elkaar en dan is het voorlopig weer afgelopen!
Nu ben ik weer thuis en hebben we alweer een paar dingen geoefend, b.v.:
andere honden voorbij lopen zonder te trekken.
Rustig bij andere honden liggen in huis.

Svenne die woont vlak bij ons
Mee naar de boerderij en niet bang zijn van de koeien en kalfjes, nou daar was ik niet bang voor hoor! Ik durf zo"n kalf best een kusje te geven.

De koeien vonden mij interessanter als ik de koeien.Hoe zou dat eten smaken??

Kalfje kussen
 De ballonfeesten waren natuurlijk weer erg druk en er vloog van alles door de lucht, zelfs een auto! Maar ik vond het allemaal best mij een biet, wat zoeken ze daar allemaal in de lucht. Laat mij maar hier op de grond hoor! Ik ben blij dat de auto van mijn vrouwtje (bijna dezelfde als in de lucht) er niet vandoor vliegt!