woensdag 30 november 2011

UIt de auto stappen

Nu waren wij al een tijdje aan het oefenen en kon ik de laatste tijd zelf in de auto springen en ook weer eruit. Dat vond ik heel knap want eerst tilde het baasje mij altijd op.
Maandag kwam Karin kijken hoe het met mij ging en zij stelde voor te oefenen in de Bakelse bossen. Nu doe ik natuurlijk niets liever. naar het bos dat is feest!!
Ik mocht mee in de hulphondauto van Karin, die mooie blauwe. Ik liet natuurlijk eerst zien hoe goed ik al zelf de auto in kon springen en volgens mij was Karin echt onder de indruk.
Wij reden naar het bos en ik dacht : nu kan ik  ook laten zien hoe goed ik er al uit kan springen.
Wat denk je ..............! Karin was niet onder de indruk en ze zei helemaal niets maar zette mij weer terug in de auto. Ik dacht: Ze vind dit zo goed dat ze het nog een keer wil zien........
Zonder pardon werd ik weer terug gezet in de auto.
Ik snapte er niets meer van en wilde weer uit die auto, we gingen toch naar het bos???
Het baasje hield mij tegen en liet mij aan een lekker kluifje ruiken. Ik ging het kluifje achterna en landde voor de voeten van het baasje. Toen kreeg ik het snoepje en zei het baasje dat ik het goed had gedaan.  Zeg dat dan meteen baas! Dan kunnen we al eerder gaan wandelen!
We liepen lekker door het bos, ik hield wel goed in de gaten waar iedereen bleef stel je voor dat ik hen kwijt raak daar moet ik niet aan denken. Ze zeiden maar steeds dat ik het goed deed en Karin had ook lekkere snoepjes, af en toe kreeg ik er een. Conny liep met haar camera (doet ze altijd) resultaat: zie video! (Karin bos)

zondag 27 november 2011

Sinterklaas

Ik word nu al 8 maanden en de onderwerpen voor deze blog worden schaarser omdat ik nu alles moet inslijpen. Dat betekent dat we nog steeds werken aan dezelfde commando's. Ik leer het steeds beter.
Maar nieuw in mijn leventje is het Sinterklaasfeest. Dus  Conny en Willem gingen met mij naar de stad om Sinterklaas en zwarte Pieten te zien. (krijg je dit via de mail gebruik de link voor de video!)


Mee in de auto
 Overal op straat lopen mensen die verkleed zijn. Eentje zit op een paard hij heeft een rode jas aan, en een puntmuts op en allemaal donkere mensen erom heen, met gekleurde pakjes aan en een platte muts met een veer,  die oh zo raar rond springen. Het gekke is dat die mannen allemaal Piet heten. Dat lijkt me wel verwarrend, dat is nog lastiger dan Dylan en Willem.
We moetsen wel een paar keer weg want we wisten niet goed waar Sinterklaas was. De eerste keer zagen we alleen maar Pieten maar die zijn er natuurlijk ook veel meer! Die Pieten maakten zelfs muziek en wij er achter aan!!
"Goede oefening" zei het baasje veel lawaai, kinderen en veel beweging.
Ik vind het allemaal wel leuk, ik blijf rustig, geen probleem. Wanneer gaan we weer naar Sinterklaas??