zondag 11 september 2011

Op bezoek bij opa en oma en roofvogels.

We gaan wel vaak op bezoek bij opa en oma, dan kan ik goed oefenen want ze hebben daar een lift en daar ga ik dan gewoon in, zitten en hup naar boven tot het baasje zegt " let`s go" dan loop ik  uit de lift en "heel netjes" naar binnen. Opa en oma vinden hondjes wel erg leuk! Eerst heb  ik nog  mijn jasje aan en dan zeggen ze niets tegen mij hoor! Maar als dan mijn jasje uit gaat mag ik wel naar ze toe gaan en dan kan ik lekker samen met opa naar buiten kijken, dat kan daar zo goed! Opa en oma wonen nl in de lucht en dan zie je de mensen  andersom ,ja eerst het hoofd en dan de benen! Dat is voor een kleine hond weer eens iets anders!

met opa naar buiten kijken
Dit weekend zijn we weer op zoek geweest naar bijzondere situaties. ja hoor na de ballonnen belandden we bijna in de middeleeuwen. We waren op een speltfeest, dat is een oergraan waar brood enz van kan worden gebakken. Er was een demonstratie van oude werktuigen en een marktje waar ik goed kon oefenen met andere hondjes. (niet naar kijken dus)
Ook heb ik daar kennis gemaakt met een nieuw beest. Die zat ook aan een lijntje en maakte een krijsend geluid. Dat vond ik in het begin wel heel raar, maar ik zag wel dat hij mij niets kon doen. Toen durfde ik wel te kijken hoor maar het was natuurlijk niet zo verstandig om dit beest ook een kusje te geven, hij had ook zo'n klein bekkie!!


Dylke met de jachtvogels, krijsen doen ze!



Nu moet ik deze maand voor de 6 maanden-test in Herpen. Wij duimen hard dat het goed gaat!! Wel spannnend, ik zal nog maar goed oefenen!!