zondag 13 november 2011

crazy saturday

Het is nu zondag en ik ben blij dat Willem en Conny vanmorgen weggingen en ik gewoon thuis mocht blijven want gisteren was het : "Crazy saturday"
Het begon al erg vroeg, net  wakker en hup de auto in. Ik kan overigens het commando: "in the car" sinds gisteren geheel zelfstandig uit kan voeren. wat  vind je daar van? Ik spring er zelf  in en ook zelf weer uit. Weer een hindernis genomen. "Geweldig kanjer" zei Conny en dan ben ik toch zo trots dat ik het meteen wel nog een keer wil doen. Zo doe ik  "high five"ook wel eens nog beter en dan doe ik het met twee poten tegelijk "high ten" maar dan is het weer niet goed, dat snap ik niet, maar als het dan zo moet doe ik het wel met een poot hoor dat is makkelijk genoeg!
Gisteren gingen we dus al vroeg op pad, 9 uur " ïn the car" en weg. Stapten we uit in een parkeergarage dat ken ik wel! Maar wie kwam daar aan?? Jaaaaaa Ginny. Ik zag haar al komen en wilde natuurlijk meteen naar haar toe: "Gezellig, ben jij ook hier??" En ja we gingen echt samen naar binnen in een heel groot blauw gebouw met gele letters: IKEA!  Ik kon al met de trap, maar Ginny is nog een beetje  klein, zij moest met de lift! Boven zag ik haar weer komen, met Fred en Gonny. Daar hebben we een paar uur getraind samen, en we hadden een bekijks!! Onze baasjes maar vertellen wie wij waren. Ja Ginny en ik zijn belangrijke honden en errrrug leuk!!!! Klik hier voor onze film. Hij is weer grappig!


Veel tijd om uit te rusten kreeg ik niet. We gingen alweer "in the car" en weg. Ik moest eerst even in de auto blijven zitten en toen kwam het baasje mij halen en..... alweer feest, daar was Wannes!! Leuk!!
Ik moest natuurlijk even met mijn nieuwe neefje op de foto." Ome Dylke" dat klinkt mooi!!

Is ie niet prachtig: dit is Ties!!!

Weer naar huis en weer "in the car". Op naar Eindhoven en even kijken naar GLOW. Conny en Willem vonden het prachtig. Ik vond er niets aan, ik was moe, wanneer gaan we nu echt naar huis???


Dus, vanmorgen mocht ik thuis blijven en ik heb heerlijk geslapen!!