donderdag 17 mei 2012

Nog meer nieuws

Dylke is nu al weer ruim 2 maanden in Herpen. Wij missen hem wel maar het is ook weer fijn alles te kunnen doen zonder rekening te hoeven houden met de hond. Een hond is je trouwe maatje en is overal waar jij bent, daar raak je aan gewend en dat is echt afkicken als je hem naar Herpen brengt. Gelukkig zien we af en toe nog wel familiehondjes en is Kolya weer een week komen logeren dat is dan weer genieten.
Af en toe horen we nog van alles van "onze Dylke" nu natuurlijk weer Dylan. En het is echt waar hoor hij is fotomodel geworden. Hij heeft meegewerkt aan een reclamespot van de rabobank in Oss.
Wij dachten al dat het Dylke was en na contact met Birgit bleek dat juist. Hij was wel erg moe geworden dus eerlijk is eerlijk hij heeft het niet helemaal alleen gedaan. maar wij zijn wel reuze trots op hem.
filmpje van de rabobank . Gebruik vooral de link naar de commercial, hij doet het zo goed, we barsten bijna uit ons vel van de trots.
Birgit met hulphond in spe Dylan
Regelmatig spreken we nog met Birgit en die vertelt altijd heel geduldig hoe het met hem gaat en hoe hij het doet. Had je anders verwacht? Hij doet het het natuurlijk prima zoals een heuse hulphond in spe betaamd. Hij kan al van alles en zijn gedrag naar andere honden gaat goed vooruit. Ik ben er zeker van dat zijn toekomstige baas er een superhond aan krijgt!
Waarschijnlijk wordt hij over een 3 weken al voorgedragen. dan komt hij voor een commissie van wijze hondenkenners en die bepalen of hij goed genoeg is om aan een cliĆ«nt voorgesteld te worden. Wij volgen alles  met grote belangstelling. Dit kon ik jullie niet onthouden. Applaus voor Dylan en Birgit.