vrijdag 4 november 2011

Bofhond

Deze week was ik echt een bofhond. Ik heb een nieuw "neefje": Ties".
Bij Wannes is een baby'tje geboren. Mijn baasje is opa van Ties en het vrouwtje is dus oma. Anneke, Stijn en Wannes gefeliciteerd met deze nieuwe huisgenoot, Ik kom gauw naar hem kijken, want ja, ik, als hond, mocht nog niet mee, maar het baasje en het vrouwtje en ook Wannes vertelden wel dat het een knapperd was!! Ik kan niet wachten!!


Maar dat was niet alles!! Ik mocht ook mee naar Groningen voor een week. Patricia en JB hebben een nieuw huis en Conny en Willem gingen helpen


Ik moest buiten blijven maar met dat lekkere bot en mooi weer was dat geen probleem. Willem zag er maar raar uit in kleren die helemaal onder de verf zaten en Conny was meestal weg. Geef ik niks om, ik vermaak me wel!!. We woonden in een mooi klein huisje waar ik niet in de bench hoefde slapen want de eerste nacht heb ik mijn hondenhotel gesloopt en kon ik er gewoon uit!  Dat was beter had ik in ieder geval meer ruimte. 
Conny en Willem hoefden niet elke dag te helpen en zo gingen ze een dag met mij naar Dierenpark Emmen.

 Dat was een dag met een overdosis BEEST, GEUR en GELUID. Het begon al met de pinguïns die gewoon los lopen daar! Ik moest aan de riem  daardoor kon ik niet met ze spelen, jammer. Die kleine pinguin. begon flink te mopperen toen hij mij zag. het waren er heel veel en ze stonken naar vis. Ieder beest ruikt anders en maakt weer een ander geluid. geluiden die ik niet ken en soms ook een beetje van schrok. We hebben een leuke video voor jullie, geniet er van want het was een hele mooie dag in een prachtig park, echt een aanrader.
Ik heb apen, olifanten, zeeleeuwen en veel andere beesten gezien. Soms vonden die dieren mij interessanter als ik hen, vooral die panter!!  Maar wie geeft er om een panter als het baasje die tube met leverworst te voorschijn  haalt!!
Die panter had geen worst want die lette alleen op mij, ja, want in Emmen mogen geen huisdieren mee maar ik als hulphond i.o. wel!! Zie je wel wat een BOFHOND  ik ben!!
Moe, heel moe gingen wij terug naar ons kleine huisje en die nacht heb ik gedroomd over giraffen, neushoorns, hippo's en...... wie geeft er nog om andere honden???
Dylke in de dierentuin. Klik hier!!