zondag 25 september 2011

zomaar een dag!

Wat leuk dat ook andere hondjes genieten van mijn filmpje! Daardoor had ik nu bedacht eens te laten zien wat ik allemaal al heb geleerd. Let op andere honden (Meisje, Wannes, Svenne, Sammie, de buurhondjes en wie nog meer mee wil kijken) dit zijn een paar commando's die ik al ken. Ik daag jullie uit!!


Als ik ga wandelen is mijn eerste commando natuurlijk:
1- "Hier" dat betekent dat ik op moet staan en naar de baas toe moet komen.
2- "dressed" Dat betekent dat ik mijn kop door de riem of door het hesje moet steken. Beloning volgt. Dat van die beloning weet ik erg goed, ook weet ik al wanneer  het baasje of het vrouwtje geen snoepje hebben gepakt, dan doe ik het natuurlijk ook niet. Maar zodra er een hand richting brokjes gaat loop ik toch gauw in de riem. Ze moeten natuurlijk niet denken dat ze alles gratis krijgen.
3- "side" dat betekent dat ik mooi naast de baas moet lopen. En dat kan ik wel als het brokje volgt want er ligt nogal vaak lekkers op de grond of vieze troep langs de weg daar wil ik dan het mijne van hebben.
4- "behind" Bij een smalle doorgang moet ik achter de baas lopen!!
Omdat het toch zondag was vonden we het leuk om de commando's op een filmpje te laten zien dan kunnen jullie allemaal zien hoe het moet en we zeggen natuurlijk niet hoe vaak het over moest doen ze bij de echte film ook niet! 
 5- "back" dat betekent dat ik mijn kop weer uit de riem mag halen.

knibbel knabbek knuistje!


 Bekijk mijn filmpje daar kun je wat van leren!!!