woensdag 28 december 2011

Dagje maastricht

Klik op de foto rechts of  op onderstaande link voor de film van ons uitje naar Maastricht.

Link naar hulphond videosite. Veel plezier wij hadden het in ieder geval wel!

maandag 26 december 2011

kerstmis

Er lagen pakjes onder de boom en er was bezoek. Dat was gezellig! Ze zeiden dat het kerstmis was. De Kerstman kwam ook op bezoek. Het was een hele kleine Kerstman deze keer.



Onze kleine Kerstman


Het vrouwtje en het baasje waren wel heel blij deze Kerstman weer te zien. Het is dan ook wel een lekker ding.
Maar dat was niet alles. Ook voor mij was er bezoek KOLYA, moeilijke naam voor alweer een erg lekker ding. KOLYA is voor mij net zoiets als WANNNES  eigenlijk ben ik voor hen "ome Dylke". Er komen steeds meer vriendjes in deze familie, wat heb ik toch geboft he??!! Kolya kwam zelfs bij ons slapen, hij is nog klein dus ook wel snel moe. Dan moest hij dus weer gaan slapen.  Hij had ook zo'n mooi hondenhotel meegenomen. Net zo een als ik kapot heb gemaakt. Maar toen kreeg ik het op mijn kop, weet je nog? Kolya maakt het nog niet kapot hij gaat er lekker in liggen slapen, ik kan er dan niet meer bij want ik wil  wel spelen, ja, wel de hele dag. Ik denk dat ik dat toch wel heeeeel lang vol kan houden, wel langer als ik ooit heb gedaan!!

achter deze deur is Kolya
Waarom komt hij niet spelen? Hoe lang moet ie dan slapen? Ik blijf hier wel wachten hoor, ik weet wel waar hij is! Af en toe kwam er een blafje uit mijn bek daar kon ik echt niets aan doen moeten ze maar geen andere hond in de garage zetten.Maar het baasje was toch wel tevreden. Soms moest ik in de bench en daar ging ik dan ook maar slapen, ik ben tenslotte ook nog een pup. Het is leuk hoor Kerstmis, van mij mogen ze vaker komen!



Lief was ik voor Kolya hoor, hij vond mij iets minder interessant dan zijn bot!
Nu is iedereen weer weg. Het is weer rustig in huis.