woensdag 8 juni 2011

Oei ik groei

Nou moet je mijn baasjes soms eens horen!! Ze zeggen dat ik al groot word want dat laat ik ze goed merken ik laat zien dat ik al hard kan lopen en dat ik al heel sterk wordt want ik oefen goed mijn spieren. Ik moet toch ook aan de Nederlandse norm gezond bewegen voldoen??! Een half uur per dag matig intensief is voor mij geen punt, in blokken van 10 minuten. En dat matig intensief mag van mij best intensief worden. Dus af en toe ga ik cardio doen: hard weg rennen, en dan weer springen: op de bank of tussen de planten. Soms ga ik mijn poten oefenen door ze in het zand te zetten, mijn baasje vindt dan dat ik moet lopen hij begrijpt niet dat ik dan de spieren in mijn pootjes aan het oefenen ben. Hij gaat zelf toch ook sporten?? Ik vind eigenlijk alles wel leuk. maar deze sport kende ik nog niet




Wat moet ik nou met dat kleine balletje? Het rook niet eens lekker. Mijn baasjes stonden die balletjes in het water te slaan, dat vond ik maar stom dan kan je er toch niet meer mee spelen? Als ik moe ben van al dat sporten mag ik weer mee naar huis dan kan ik slapen en daarna...... weer intensief bewegen.

Ik mag heel vaak met mijn baasjes mee en het is iedere keer een verrassing waar we heen gaan. Soms moet ik dan werken en dan kan ik ook wel rustig doen.


Dit was wel heel moeilijk maar ik heb oma goed thuis gebracht. want ze was erg moe van het lopen.
 Ik was nog niet zo moe , ik kon nog wel spelen met Mirna die op mij kwam passen. Zij was niet zo streng en zij vond al dat sporten ook wel leuk, ik wilde niet meer ophouden,zo gezellig vond ik het.Of Mirna dat ook vond ben ik eigenlijk vergeten te vragen. Ik hoop maar dat ze nog eens komt oppassen!!