woensdag 30 mei 2012

Knuffelmiddag

Ja daar kwam eindelijk het lang verwachte bericht van Hulphond. "Dylke wil geknuffeld worden".
Dat wilden we best graag komen doen. Dus vanmorgen maar niet te lang werken en gauw naar huis. Eerst nog even langs de dierenzaak want we kunnen toch niet met lege handen aankomen??
Wat lust hij nou het allerliefste. Botje, knuffeltje, beefreepjes? Nee toch, ik wist het ineens. Hij is gek op oren!!  Ja varkensoren natuurlijk. Dus gauw een zakje gekocht, we zijn er klaar voor! Dylan, we komen eraan!
In Herpen kom je altijd langs het kantoor binnen, we hadden niet alleen een cado'tje voor Dylan maar ook iets meegebracht voor Hulphond, daar kunnen ze altijd wat gebruiken .Een doos vol cartridges gespaard bij sportcentrum Coach. Bedankt Coach!!  Voor het goede doel ook nog een foto vooruit dan maar!
Maar waar is Dylke??

Birgit werd gehaald, zij is de trainster van Dylan.Zij ging Dylan halen. Daar was ie dan weer! Na drie maanden mochten we weer even knuffelen, even spelen en even wandelen!



Eerst reageerde hij niet op ons, verwachtte ons natuurlijk ook helemaal niet. Hij keek eerst naar Birgit en vroeg  als het  ware haar toestemming. Het mocht, en wat was ie blij ons te zien. Hij was er helemaal gespannen van. Birgit vertelde ons hoe het met hem ging en ook tot onze verrassing dat hij al voor de commissie van wijze hondenheren was geweest en ..............goedgekeurd. Hij wordt dus een echte hulphond!!!Super, Willem, Birgit en Dylke, dat hebben jullie toch maar eventjes gedaan! Nu een match.
Spannend.... Dan gaat het echte werk voor hem beginnen!
Birgit gaf een demo van wat hij nu allemaal kan! Klik hier voor de demo. Die zware deur op het eind is nog wel moeilijk maar hij zet goed door! De rest doet hij fantastisch!

Leuk he,  hij is nog steeds een kanjer. Na al dit goede nieuws togen we naar het bos. Herper duinen is prachtig, en we zagen dat hij echt al anders op andere honden reageerde. Het was heerlijk zo weer even met hem weg te gaan. Wat is het toch fijn zo'n lekker beestje bij je te hebben. Puur genieten!We zijn heel blij dat alles zo goed gaat. En och als je hem weer terug brengt zie je dat hij weer vrolijk kwispelend met zijn trainster mee gaat. Hij heeft het naar zijn zin en het is goed zo!! Wie hem krijgt boft maar!
,

2 opmerkingen:

  1. Wat leuk dat jullie Dylke weer hebben kunnen knuffelen! En wat doet ie het goed!!! Knap hoor!! Tot zondag!!! Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi Dylke,
    Wat leuk dat je baasje en vrouwtje met je kwamen spelen.
    Het lijkt me dat moeilijk om zo ver bij ze vandaan te wonen
    dat ze maar af en toe komen. Ik zie wel dat ze daar ook aardig voor je zijn....zoveel "lekkertjies" krijg ik nooit.
    Maar superknap wat jij kunt
    Was leuk weer iets van je te horen!!
    Liefs uit Afrika van Meisje

    BeantwoordenVerwijderen